Καλώς ήρθατε στο routestodjango!

Το routes to django παρουσιάζει χρήσιμα πράγματα για το swing. Mαθήματα, tabs, νέα και ότι σχετικό με swing, swing και...swing! Για επικοινωνία στο routestodjango@gmail.com

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

2ο Athens Gypsy Jazz Festival-Djangofest !

Το 2ο Athens Gypsy Jazz Festival-Djangofest είναι γεγονός! Μετά την περσινή sold out επιτυχία, το φεστιβάλ επιστρέφει για δυο ανοιξιάτικες βραδιές γεμάτες Gypsy jazz ήχους την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου, στο Κύτταρο live, στην καρδιά της Αθήνας...

To Djangofest συγκεντρώνει όλη την αφρόκρεμα του swing ήχου του Django Reinhardt: γνωστά σχήματα που αποτέλεσαν τον πυρήνα της περσινής του έκδοσης, καθώς και νέες προσθήκες έκπληξη. Οι Diminuita, The Swing Shoes, Gadjo Dilo, Lerotika (Σύρος), Swingtime Quintet (Θεσσαλονίκη), Swing-Azoo, συναντούν τέσσερα νέα σχήματα: Γιάννης Λουκάτος quintet, Αντώνης Πριφτής quartet, Los Tre Swing και A Swingin’ Joke (Κέρκυρα), και ενώνουν τις δυνάμεις τους για -το καθιερωμένο πλέον- ανοιξιάτικο ραντεβού. Δύο βράδια γεμάτα χορό και μουσική, μια «γιορτή» αφιερωμένη στον Django Reinhardt και τη gypsy jazz.
Μεγάλος καλεσμένος για τη φετινή χρονιά ο Ολλανδός Lollo Meier με το σχήμα του ο οποίος θα συμπληρώσει το line up με εμφάνιση στο πρόγραμμα και των δυο ημερών!

Τις βραδιές θα ζωντανέψουν με το χορό και το κέφι τους οι χορευτικές ομάδες Athens Lindy Hop (20.5) και Athens Swing Cats (21.5) αντίστοιχα!

Ανοίγοντας ένα καινούριο πεδίο στο πλαίσιο του φεστιβάλ, την Κυριακή 22 Μαίου θα πραγματοποιηθούν επίσης μουσικά εργαστήρια swing στο Ωδείο Μουσική Πράξη με τον Lollo Meier στην κιθάρα και τον Tcha Limberg στο Βιολί.

Το Athens Djangofest είναι μια πρωτοβουλία της κοινότητας των μουσικών που ασχολούνται με αυτό το είδος: το φεστιβάλ πραγματοποιείται με δική τους προσπάθεια και επιμέλεια, έχοντας τη βασική υποστήριξη της Plenty Projects πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Παρασκευή 20 Μαΐου
A.Priftis Quartet
SwingAzoo
Swingtime Quintet
Lollo Meier's Quartet (ΝL)
G.Loukatos Quintet
Diminuita
*χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop

Σάββατο 21 Μαΐου
Α swingin' joke
Los tre swing
Lerotika
Lollo Meier's Quartet (ΝL)
Gadjo Dilo
The Swing shoes
*χορευτική ομάδα Athens Swing Cats


Κυριακή 22 Μαΐου
Swing workshop στο ωδείο ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Lollo Meier(ΝL,guitar) στις 12.00
Τcha Limberg (BE, violin) στις 16.00

Ωδείο Μουσική Πράξη
http://www.musicalpraxis.gr
Βεϊκου 33 , Κουκάκι τκ.117 41
Τηλ. 2109213135

*closing: Open street Swing Jamming @ Διονυσίου Αρεοπαγίτου στις 18:30

Links :

www.gypsyjazz.gr

www.plentyprojects.com

www.lollomeier.nl

www.diminuita.com

www.myspace.com/theswingshoes

www.swingtime.gr

www.myspace.com/lerotika

www.athensswingcats.com

www.myspace.com/swingin-joke

www.athenslindyhop.com


Ημερομηνία: 20 -21 / 5 / 2011

Ώρα: 20:30

Εισιτήριο: 15 €
Σημεία Προπώλησης : Ωδείο Μουσική Πράξη, Βεϊκου 33, Κουκάκι Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου